Támogatás

Az Alapítvány 1998. január 1-től a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. törvény rendelkezéseivel összhangban, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság jóváhagyásával közhasznú szervezetté vált.

Szervezetünk alapítása óta foglalkozik adományozással. Hosszú évek óta együttműködünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel áruházi élelmiszermentő akciójában. Alkalmankénti, egyszeri adományokat is fogadunk, amelyek élelmiszert, ruhát, különböző műszaki cikkeket (laptop, tv, varrógép pl) jelent.  Az adományokat hátrányos helyzetű családok számára juttatjuk el.

Lehetőség van az alapítványunk pénzbeli támogatására is. 

Magánszemélyként adományozok

Magánszemélyként lehetősége van:

– tárgyi adománnyal

– rendszeres, vagy egyszeri pénzbeli adománnyal

– bankártyás vagy átutalásos fizetéssel

– adó 1% felajánlásával támogatni szervezetünket.

Kérjük, válassza ki az alábbi lehetőségek közül az önnek megfelelőt!

 

 

Vállalkozásként, szervezetként adományozok

Amennyiben vállalkozás vagy szervezet nevében szeretne adományozni, kérjük minden esetben adja meg a kapcsolattartó személy elérhetőségeit!

A vállalkozás által az alapítványnak adott adományok kedvezőek a vállalkozás számára, hiszen a társasági adóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 7. § (1) bekezdés z) pont za) alpontja alapján a társasági adóalapot csökkentő tétel az alapítvánnyal kötött adományozási szerződés keretében a közhasznú tevékenység támogatására önkéntesen az adóévben visszafizetési kötelezettség nélkül adott támogatás, juttatás, térítés nélkül átadott eszköz könyv szerinti értékének, térítés nélkül nyújtott szolgáltatás bekerülési értékének 20 százaléka. Amennyiben erre tartós adományozási szerződés keretében kerül sor, az adóalapot csökkentő tétel az érték 40 százaléka. 

Az adományokról minden esetben adóigazolást állítunk ki, amely felhasználható az érvényesített adóalap csökkentő tétel igazolására. Az adóigazolás kiállításához – átutalásos támogatás választása esetén – adja meg a szükséges adatokat IDE kattintva!

Kérjük, válassza ki az alábbi támogatási lehetőségek közül az önnek megfelelőt!

Támogatás bankkártyás fizetéssel

Donation Form (#4)

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat: 

Az élelmiszermentés és adományozás járulékos költségeinek támogatására (szállítás, raktározás, pl.)

Hosszú évek óta együttműködünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel áruházi élelmiszermentő akciójában. Alkalmankénti, egyszeri adományokat is fogadunk, amelyek élelmiszert, ruhát, különböző műszaki cikkeket (laptop, tv, varrógép pl) jelent.  Az alapítvány munkatársai és önkéntesei végzik  az adományok szállítását, szortírozását. A járulékos költségek a szállítás, az adminisztráció és az önkéntesek költségeit foglalják magukban.

A Craftábor tárgyi feltételeinek javítására, szakmai fejlesztésére

Alapítványunk 2017 óta szervezi a Craftábort Nyíregyházán. A Craftábor egy népszerű  nyári napközis tábor, amelynek különlegessége, hogy a Minecraftot a szociális kompetenciák fejlesztésében alkalmazzuk.

A Craftábor nem csak egy napközis tábor számunkra, hanem a gyerekek fejlesztésének eszköze. A  támogatásokból szakmai és tárgyi feltételeinken javítunk. Számítógépek, új játékok, eszközök segítségével színesítjük a gyerekek programjait. Folyamatosan képezzük a táborvezetőinket, hogy a legjobb és legkorszerűbb pedagógiai ismeretekkel rendelkezzenek.

Krízis helyzetben lévő családok közvetlen támogatására

Olyan családok anyagi támogatását jelenti, akiknek  váratlanul megromlottak az  életkörülményei, és gyors, hatékony beavatkozás szükséges. Munkahely vesztés, közeli családtag halála, baleset vagy valamilyen családot közvetlenül érintő katasztrófa esetén segíthetünk akkor, ha már más lehetőség vagy eszközök nem állnak rendelkezésre.

A Human-Net Alapítvány közhasznú céljainak megvalósítására és működésének támogatására

Nyíregyháza egyik legnagyobb lakótelepén, Örökösföldön Közösségi Házat működtetünk. A közösségi ház lehetőséget biztosít különféle foglalkozások, képzések, tornaórák, táncórák lebonyolításához, befogad öntevékeny csoportokat, önszerveződő közösségeket is. Számos ifjúsági programot, családi programokat, nyári napközis tábort szervezünk. Fontos számunkra, hogy a fiatalok számára vonzó, értékteremtő szabadidős tevékenységeket ajánljunk, és bevonjuk őket azok szervezésébe és lebonyolításába is. Az általunk szervezett programok célja a résztvevők fejlesztése mellett, hogy közösségi élményt nyújtsunk, megismerjék a közösséghez tartozás előnyeit, értékeit. Változatos programjainkat megtöltjük értékteremtő, ismeretátadó elemekkel.

0 Ft for each month

l

Támogatás átutalással

Human-Net Alapítvány

68700054-10535338

MBH Bank

Adó 1%

Human-Net Alapítvány

18796362-1-15

Tárgyi adomány felajánlása

 

Tárgyi adomány

p

Egyéb információ, Adatok megadása

Üzenetküldés